Драматични кадри от спасяването на 14-годишно момиче, решено да се

...
 Драматични кадри от спасяването на 14-годишно момиче, решено да се
Коментари Харесай

Страшна драма на покрива на мол: 14-годишна се хвърли да се самоубива след приятеля си, смел охранител направи нещо изумително

 

Драматични фрагменти от спасяването на 14-годишно момиче, решено да се хвърли след своя 16-годишен другар от покрива на висока постройка се появиха в обществените мрежи. Тийнейджърите били сключили „ гибелен пакт “ – и двамата да сложат завършек на живота си, оповестява „ Дейли Мейл “, представена от Блиц.

``
реклама
 
Драмата се разиграла на покрива на търговски център в курорт покрай испанския град Марбела. След като 16-годишният британец Ричард Фицсимънс скочил от 20-метровата постройка, 14-годишната му другарка пристъпила напред с желанието да направи същото. Тя, обаче, се разколебала за момент, което било употребявано от намиращ се наоколо охранител.
 
Той се хвърлил върху нея, а по-късно и негови сътрудници му помогнали да избави момичето. Това не станало елементарно – имало къса битка сред девойката и тримата мъже.
 
Трагичната преживелица е от петък следобяд. Двамата самоубийци учели дружно в „ Алоха Колидж “ в Марбела, считано за едно от най-скъпите интернационалните образователни заведения в района. Близките им се разтревожили, откакто момичето разгласило в Инстаграм известие, в което споделя: „ Това е един замърсен свят, в който не желая повече да пребивавам. Съжалявам – към всеки, който ме е обичал или подкрепял, благодаря ви, обичам ви и ще ми липсвате “.
 
Мъж от Норвегия, който се намирал в отсрещната постройка време на случая, разказва; „ Пиех кафе със брачната половинка си в нашия дом на осмия етаж, когато чух мощен тропот. Беше момчето, което се беше блъснало в земята, само че в началото си помислих, че е автомобилна злополука. Отидох да видя какво става и забелязах младо момиче да се бори с охранител на отсрещния покрив. За секунди дойдоха още двама или трима. Борбата продължи няколко минути. Охранителите я извлякоха на дребна платформа на покрива и седнаха върху нея. Тя изглеждаше доста ядосана и беше навръх ръба на постройката. Дойдоха още хора и тя се успокои. Изглеждаше като че ли ѝ е свършила силата и се е предала “.
 
Момчето и момичето споделили на приятелите и фамилиите си, че считат да отидат дружно да пазарят в комерсиалния център същия ден. На някои свои другари, обаче, те споделили, че считат да се качат на покрива и да сложат завършек на живота си. Една от майките се обадила в магазина, откъдето изпратили група охранители на покрива, откакто един от тях забелязал децата на камерите.
 
От полицията оповестиха, че проверяват гибелта на Ричард като самоубийство. Той е наследник на британец и бразилка.
 
Приятелката му е в болница, получила е паник офанзива. Името ѝ не се оповестява.
 







Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР